Tröööött

Nu sitter man här och ska väl snart krypa i säng. Ska bara spela lite poker först. Var längesen men har börjat på med det liten igen på senaste tiden. Går väl sådär nu i början men känner ändå att takterna sitter i och att man kan mer nu :)
Idag har målningen av huset fortsatt. Gick snabbare till en början men gick längsammare och långsammare. Fram emot eftermiddagen kom Maria och Fredrik med familj. Vet inte om det var Fredriks sabotage eller om det var faktumet att intaget av öl tillkom men under slutliga delen av dagen stod arbetet still och frågan var om det inte gick bakåt. Men jag och Andreas byggde ett väldigt fint regnskydd idag :) Bild kommer senare!

Mamma och Otti har köpt en väldigt rolig leksak! Det är en sån där insektsmördare som ser ut som en tennisracket. Saken är den att i det där racketet går ståltrådar som ger elektriska stötar om man trycker på en knapp. Man kan faktiskt grilla getingar och harkrankar rätt hårt i de där manickerna! 
Vi testade den på oss själv efter några öl och med tanken på storleken på en geting förstår jag varför de dör så fort när de kommer i kontakt med vårat racket. Imorn blir det in till stan och handla lite saker till bilen och sådant tjaffs.
Dom har köpt nu bil relatift nyligen här nere. Volvo V70 Diesel. Första gången jag såg den tänkte jag mest "V70 och surdiesel, skitkul" Mm visst, 230 hk och 4-hjulsdrift. Den går nått så in i helvete om man bara vill :)

Men nu är det dax för avslut  av poker och blogg för ikväll.


Dagens citat:
Vi glömmer gärna våra fel när ingen annan känner till dem

Mikaela forever <3

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Men Johan! Bilen har 186 hk... Amatör...

2008-08-13 @ 10:46:49
Postat av: Sorelli

Men tutte på dig att du inte hör av dig när du är i stan.

2008-08-13 @ 21:07:44
URL: http://sorelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0