Marknadsföring

Känns som att jag måste markandsföra min blogg på ett bättre sätt om jag ska kunna ta upp kampen med Alex Schulman om titeln som Sveriges bloggarkung. Kollade igår och jag ligger för närvarande ungefär en miljon läsare efter honom men inom en vecka siktar jag på att att knäcka 100 000-gränsen till att börja med!
Nåja det är ju en början att mina vänner ens ska veta att jag har en blogg.
En utvärdering av min reklamkampanj kommer om en vecka eller så-
Tillbaka till verkligheten nu...'

Jag fick ett samtal ifrån Willys igår att jag kan få börja arbeta där om jag vill. Självklart tackade jag ja men så här i efterhand känns det som att jag går miste om några veckors semester men huvudsaken att man har arbete!

Är det bara jag som har insett det underbara med Shop Express på Coop? (Ni vet en sån där liten dosa som man går runt och scannar in varorna själv med)
Det måste vara det bekvämaste man har kommit på sedan den geniala idén med inbyggd ismaskin i kylskåpsdörren.
Att handla går så grymmt mycket fortare och man slipper slänga upp skiten på bandet för att sedan lägga ner det i en påse igen. Det är helt plötsligt roligt att handla!
Dock vet jag nästa vidareutveckling av denna uppfinning. Göra dom där manickerna ljudlös!! Det blir ett evigt pipande när man går runt på Coop. Det är helt enkelt fler än jag som har upptäckt denna uppenbarelse.

Tycker ni att min blogg är tråkig så kan jag rekomendera ollehallberg.blogg.se
Helt enormt skön kille! Kan inte sluta garva åt hans inlägg.'

Tittade på film med älsklingen och dippade morötter och gurka. Det har blivit vårt nya fredagssnacks. Man känner sig lite nyttigare och sen å är det väldigt gott också!

Ikväll ska jag till Kvarna och dricka lite öl och förhoppningsvis träffa lite folk :)

Jag älskar dig Mikaela!
Du är den enda i mina ögon!

Dagens citat:
Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.

// Nalle Puh

Återkomsten

Har inte blivit mycket skrivande på ett tag nu. Har till stor del berott på att jag hellre spenderar min tid på att äntligen få träffa älsklingen igen! Hade en helmysig dag i lördags! Gick runt och shoppade.
Den dagen blev även historisk av två anledningar. För första gången någonsin köpte jag tre par skor under samma tillfälle! Förstår inte varför men med min utslitning av skor så var det nog inte så dumt ändå. Det andra historiska som hände var att jag handlade med vagn för första gången själv också. Vuxenpoäng där!

Vad har då hänt i veckan? Varit runt och sökt arbetet i stan med blandade resultat. Får väl se hur det går.
Har även träffat lite kompisar och sånt :)
Tisdag var det fotboll som gällde. Åkte till Tandsbyn och kikade när de spelade mot Alsen. Tyvärr blev det förlust 1-3 för Tandsbyn.

Idag har jag hjälpt Matilda med rådgivning av dator och satte upp en rullgardin år henne. Sen var det hem till älsklingen och mysa några timmar innan Adam ko mså vi har haft pokerkväll ikväll :) vann en turnering som drog in 200 så då blev jag nöjd för kvällen.

Nu sitter vi och kikar på "Dumpad". Känns som man börjar bli sjuk nu faktiskt. Har kännt mig hängig heka dagen.
Saknar att bara ligga och mysa innan man somnar just nu. Får det imorgon iaf :)

Over and out.

Önskar att jag låg bredvid dig nu... Vill inget hellre!
Kan inte sluta tänka på dig. Snart åker jag och våldgästar dig! <3
Dagens citat:
Johan sedlar klirrar inte, dom prasslar
// mormor

Hon är för underbar den damen!

Vi är svenska fans allihopa!

Imorgon är dagen med stort D! Imorgon åker jag och pappa till Göteborg för att se Sverige-Frankrike i fotboll.
Ska bli riktigt kul! Tyvärr går tåget halv sju från Mora och dit är det 14 mil. Så det blir till att gå upp vid 4 imorgon :(
Att kliva upp på morgonen är verkligen inte min grej. Jag är helt hopplös på morgonen! Får se hur det går imorgon...

Har varit hos mormor i Hede senaste dagarna och ätit upp mig. Blev en hel del kortspel och en hel del skratt.
Har sett en hel del på OS dom här veckorna. Men hur bra har Sverige varit då?!
Våra så kallade "guldhopp" har ju klappat igenom hela bunten. I ala fall om man ska tro media. Själv tycker jag att de flesta som man har kallat "guldhopp" har varit såna som i bästa fall har en liten chans på guld. Så nu är det väl dax att sammanfatta OS för svensk del för nu har vi ju inte mycket kvar att hoppas på.

Susanna Kallur: Tyvärr stog en häckjävel för det som hade kunnat bli något riktigt bra. Inte mycket att säga där.
Ara Arahabrian: Sveriges största OS-hjälte som verkligen visade att ett guld inte är allt, inget är större än hedern.
Stefen Holm: Såg aldrig honom som guldfavorit som alla andra gjorde. I en gren med så extremt små marginaler så anser jag att ingen person kan ses som så klar favorit som många av oss svenskar har gjort. Dock trodde jag på en medalj.
Damlandslaget i fotboll: Är de egentligen så bra? De har gått nätan aldrig längre än kvartsfinal i mästerskap känns det som och anledningen att de ens tar sig dit är att det finns kanske 5 lag i hela världen som håller någon som hellst kvalitet.
Karolina Klüft: Hoppar final imorgon tror jag men har aldrig sett henne som ett medaljhopp och därför blir jag verkligen överraskad om hon tar medalj.
Therese Alshammar: Tyvärr missade hon finalen på grund av materialfel och det är ju synd. Men har aldrig sett henne som något guldhopp heller. Tycker att hennes bäst-före-datum har passerat för länge sedan.
Mustafa Mohammed: Att ens se honom som guldhopp är ju ett skämt. Hade han tagit medalj hade det varit en bragd. Finns en kontinent rakt söderut från våran som brukar prenumerera på medaljerna...
Stefan Nystrand: Samma som Stefan Holm. Det handlar om hundradelar för ett guld och det fanns flera simmare som har simmat bättre än honom i år.

Nu har jag väl fått med dom flesta i min sågning. Men EN glad överrraskning finns.
Tennis-pojkarna! Rikttigt bra att ta sig till OS-final!


Dagens citat:
Det var stort manfall i damernas längdkval idag
// SVT:s expertkommentator i friidrott

Bara jag som förstod humorn i det?

Feels like an eternity until you come home...


Home again

Då var man hemma i Sveg igen efter få se nu... 5 dagar. Det blev fem mycket händelserika dagar. Allt ifrån provsmakning av tårta med smak av Ahlgrens Bilar och mörk choklad (du läste rätt) till att bygga ett (mycket tveksamt) hållbart öltält. 
Det blev en hel del målande eftersom familjen nere i Kil har kommit på att måla om huset och ska det bli något gjort måste man dra sitt strå till stacken. Vi hade en mycket effektiv(?) arbetsledare som gav direktiv och sitt proffesionella omdöme på varje spik som spikades in samt varje penseldrag som drogs. Hörde att något liknande hade inträffat vid målningen av släktingarna Nordkvists stuga för några veckor sedan... 
När man sedan ber arbetsledaren göra skiten själv så försvinner han spårlöst och det enda man hör är något som" javisst jag ska bara...." eller "hmm det var något jag skulle göra".

Nu ska jag inte klaga allt för mycket för vad är väl ett lag utan en stark ledare?
Vad vore USA utan George W Bush? Ett land som sket fullständigt i övriga världen och koncentrerade sig på sina egna problem. Tänk vad tråkig vår värld hade varit.
Vad hade Sverige varit om vi inte hade haft en så stark ledare som Gustav Vasa som åkte 8 mil skidor för att få en möjlighet att leda Sverige? Åtmindstone hade några 10 000-tal svenskar haft väldigt lite att göra i början av mars varje år.

Därför berömmer jag vår ledare som styrde styrkorna och lärde oss hur stor skillnad en grads lutning kan göra på en bräda.

För att nu börja vara lite mer seriös om veckan.
Under denna vecka har jag även hunnit med att inhandla ny bilstereo och sett till att lillasyster Elin har börjat sova på sitt eget rum. Så nu kan hon sova i sin helt egna djungel som hon kallar det (för oss vuxna, mer känt som sänghimmel)
Jag har även hunnit med att träffa storasyster Maria med familj i veckan. Jättekul även om vi tyvärr befann oss på olika delar av arbetsplatsen under större delen av dagarna! Men ska försöka åka ner och hälsa på dem någon gång framöver :)

Har överlag haft en underbar vecka och det kändes verkligen tungt att åka därifrån idag! Hade gärna stannat några dagar till. 

Nu är det sängdags. Upp och jobba tidigt imorgon. Känner mig inte speciellt motiverad efter att ha fått min lön idag. 

Dagens citat:
Den som kan styra en kvinna kan styra en nation.

Mindre 'n en vecka kvar <3
 

Tröööött

Nu sitter man här och ska väl snart krypa i säng. Ska bara spela lite poker först. Var längesen men har börjat på med det liten igen på senaste tiden. Går väl sådär nu i början men känner ändå att takterna sitter i och att man kan mer nu :)
Idag har målningen av huset fortsatt. Gick snabbare till en början men gick längsammare och långsammare. Fram emot eftermiddagen kom Maria och Fredrik med familj. Vet inte om det var Fredriks sabotage eller om det var faktumet att intaget av öl tillkom men under slutliga delen av dagen stod arbetet still och frågan var om det inte gick bakåt. Men jag och Andreas byggde ett väldigt fint regnskydd idag :) Bild kommer senare!

Mamma och Otti har köpt en väldigt rolig leksak! Det är en sån där insektsmördare som ser ut som en tennisracket. Saken är den att i det där racketet går ståltrådar som ger elektriska stötar om man trycker på en knapp. Man kan faktiskt grilla getingar och harkrankar rätt hårt i de där manickerna! 
Vi testade den på oss själv efter några öl och med tanken på storleken på en geting förstår jag varför de dör så fort när de kommer i kontakt med vårat racket. Imorn blir det in till stan och handla lite saker till bilen och sådant tjaffs.
Dom har köpt nu bil relatift nyligen här nere. Volvo V70 Diesel. Första gången jag såg den tänkte jag mest "V70 och surdiesel, skitkul" Mm visst, 230 hk och 4-hjulsdrift. Den går nått så in i helvete om man bara vill :)

Men nu är det dax för avslut  av poker och blogg för ikväll.


Dagens citat:
Vi glömmer gärna våra fel när ingen annan känner till dem

Mikaela forever <3

Resa till Karlstad

Idag åkte jag ner till mamma och dom i Karlstad. Känns riktigt kul att vara här! Är som ett helt annat liv här. Blir här till torsdag eller fredag. Visst skriver man inte veckodagar och månader med stor bokstav? Det är väl bara de barska britterna och de anmärkningsvärda amerikanarna som gör det?

Jag hoppas på att syrran med familj kommer också senare i veckan :)
Imorgon pratade dom om att jag skulle hjälpa till med att renovera gaveln. Byta panel osv.

Gäller att sätta sig själv i en bra förhandlingsposition inför shopping senare i vekcan ;)

Men nu är det sängen som gäller för mig. Sover hos lillasyrran den här veckan för att hon ska bli lite positivare till att sova på sitt eget rum.

Men ha det bra allihopa!


Dagens citat:
Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också. // Nalle Puh

Plötsligt händer det...

ÄNTLIGEN kommer jag in på min blogg igen!
Kom inte in förut och fick inte till återställningen men nu gick det!

Tänkte försöka komma igång med det här nu!

Är rätt less just nu... Älsklingen är i Bulgarien och jag saknar henne som fan! Jag är älskar verkligen Mikaela!
Är så glad att jag har dig! Den här gången är en omstart och vi ska verkligen lära oss av misstagen!
Skiter i vad alla tycker ärligt talat om mig och Mikaela. Kan ni inte acceptera det så är det inte mitt problem.

Man tänker alldeles för mycket nuförtiden... Finns inte så mycket annat att göra här i Sveg.
Man har liksom insett vart man har folk nu. Visst har man kompisar men man inser vilka som är ens verkliga vänner.
Känns som att det inte finns speciellt många som man kan snacka med när man verkligen behöver det.
Bara ett samtal från en vän som ringer och hör hur det är med en skulle betyda så mycket :/

För att komma till vad man har gjort idag så har det varit en dag med pappsen. Det var ett tag sen. Den spenderades genom att riva ett rum hos min faster där dom ska bygga om. Det var roligt faktiskt! Sen efter det har man suttit här mest. Känns ju väldigt roligt...
Fick reda på igår att jag ska på arbetsintervju nästa vecka som säljare på ett företag.  Blir min första arbetsintervju. Spännande!

Måste säga att jag verkligen inspireras av mina systrar!
Lillasyster Elin börjar förskolan om några veckor och får börja en helt ny fas av livet. Önskar att jag satt i hennes situation!
Storasyster Maria har familj och gifte sig idag om jag inte missminner mig. Igår blir det väl eftersom klockan är efter tolv. Tänk när man själv står där. Är så glad för deras skull! Längtar så efter att få träffa dem. Efter allt de har gått igenom senaste åren så är jag enormt imponerad av att de har klarat av det!
Storasyster Helena har huvudrollen i en populär pjäs i Härjedalen. Hon har också tagit tag i sitt vidarestuderande på riktigt och satsar verkligen allt på det.

Själv står man bara och stampar just nu och vet inte vad som ska hända :( har alltid sett mig som underlägsen till mina systrar. Vad jag än har gjort har jag alltid känt mig överträffad av mina systrar. Har alltid viljat haft deras drivkraft men jag känner inte att jag har den :( Vi får väl se om 5 år om jag kan vara i närheten av deras situationer.

Imorgon bär det av till mamma i några dagar och det ska bli så roligt! Längtar efter att få träffa dem igen!


Let's call it a night

Dagens citat:

Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på.

RSS 2.0