HELG!

Äntligen helg! Jobbat kväll hela veckan så nu är det skönt med lite ledighet.

Ikväll blir det utgång med massa folk :) ska bli riktigt roligt!
Jag och Christina pratade om det här med festande medans vi drog in en pall med djurmat igår.
Det finns inget som gör att man lär sig känna sin kropp som alkohol.
Idrottare säger ofta att de känner sin kropp väl och vet hur mycket de kan anstränga sin kropp tills den säger stopp.
Jag vill nog säga att jag ligger på deras nivå där. Dock kanske inte i samma sammanhang.
Skidåkare vet oftast EXAKT hur mycket de kan ta i i en uppförsbacke innan de går in i väggen (förutom våre käre vän Jörgen Brink då).
jag har något liknande scenario. Jag har lärt känna min kropp utan och innan under min gymnasietid. Jag vet EXAKT hur mycket alkohol jag behöver för att hamna i vissa stadier. Förra helgen var faktiskt mitt första bakslag under hela min drickperiod. Så ikväll ska jag visa alkoholen att det fortfarande är jag som har övertaget!

Hmm...

Här kommer svaret på min undersökning i förra inlägget. Min gamla mobil hade bättre kamera. Pixlarna är ingen bra måttstock alltså. Hade 3.2 Megapixel på förra och 5 Megapixel på den här. Dock var båda knäppta i mörk belysning och blixten var klart mycket bättre på förra mobilen. Kommer en dagbild under morgondagen :)

Och mitt abbonemang är inte dyrt! 49 kronor per månadl Och då har jag gratis sms varje månad och ringer gratis till Halebop och Telia ;) Är inte lika dum som min kära vän Krull som binder upp sig på Telenor i två år med 200 spänn i fast avgift varje månad.

Nu blir det myskväll med älsklingen :)

VUXENPOÄNG!!!!!

Skaffade abbonemang i måndags. 1 vuxenpoäng till mig!
Blev en ny mobil på köpet :)


Undersökning!

Vilken bäst är det bäst kvalitet på?
Snälla svara!Börjar bli lite fundersam över mitt köp....

Man lär sig av sina misstag...

Alla världens mäktigaste män har alla gjort misstag. Det viktiga är att man lär sig av sina misstag.

Kungen sa fel namn på den stad han besökte för några år sedan. Men inte har han sagt fel fler gånger.
Hur många gånger gjorde inte Arkimedes fel innan han kom på "Arkimedes princip"?
Colin Ferrells beslut att vara med i filmen "Alexander" som är den största floppen i filmhistorien hittills var kanske inte heller det bästa beslutet. Men sen kom han igen i Miami Vice och är åter igen en av de mest åtråvärda skådespelarna i Hollywood.
Och kanske skulle David Beckham ha tänkt en extra tanke innan han skrev på för Los Angeles Galaxy i den amerikanska fotbollsligan som går att jämföras med Superettan i Sverige. Och till slut tänkte han till och skrev på för Milan i Italien.

Och nu är det min tur. Jag har nu lärt mig en läxa som kommer följa mig på min resa genom livet. Två liter vin på två timmar är INTE ett framgångsrecept för en lyckad kväll med vännerna. Men tycker man om att lägga sig och krama kudden vid tolv när alla andra går ut säger jag bara: GO FOR IT!
Nästa gång blir det zingo istället tror jag bestämt...

KLART!:D

7 av 7 delar! :D
Som Gert Fylking skulle säga, ÄNTLIGEN!

Nu har jag två biobiljetter att hämta ut. Vet inte om jag känner att det var värt det...
Sista delen var ett test på 24 frågor som man var tvungen att ha alla rätt på. Hade ett par fel flera gånger så det tog tid.
Men nu är det poker. Det var längesen men nu börjar jag tycka att det är roligt igen :)

Utbildning forts...

4 av 7

fuck yeah! Nu är man fan effektiv!

Utbildning

Alltså det här med utbildning inom jobbet...

Började för 45 minuter sen och har nu plöjt igenom TRE av sju områden.

Keep up the good work Johan!

Återkommer senare...

YES WE CAN!

Han kom, han sågs, han segrade!

För ungefär 20 timmar sen blev Barack Obama vald till USA:s nya president. Skriver inte det här för att på något sätt upplysa någon för vet ni inte om det så ska jag personligen komma hem till er och säga ett och annat om allmänbildning, och att det kanske inte vore så dumt att zappa över till ettan vid halv åtta på kvällarna någon gång ibland...

Men jag tänkte skriva lite om hur jag reflekterar över allt. Har varit ett evigt tjat om att han blir den första mörkhyade presidenten någonsin i USA. Är det bara jag som har funderat lite över det där. Ungefär 25% av befolkningen i USA är mörkhyade (Tack wikipedia). Är det då så jävla bra gjort att en av alla dessa har klarat av att bli president? Jag tycker mer att det är ett under (inte på ett bra sätt) att det inte har hänt förrän nu. Och vi säger att världen inte är lika rasistisk som den var förut? Jag tror nog bara att den inte är lika tydlig nuförtiden.

Men tillbaka till snubben som vann. Jag är inte så insatt i deras åsikter och sånt men jag tycker att det verkar vara en riktigt härlig och framåtsträvande kille som blev vald. Till skillnad från Fred Flinta, oj ursäkta John McCain.
Alltså hade en 72-åring som bara vill ha det som det var förr och inte ens vill ha fri abort blivit vald till president hade jag på alla sätt jag kunnat letat upp den där jävla Usama och låtit honom leka Biggles ovanför Vita Huset igen...

Finns inget jag hatar mer än folk som inte kan se framåt och vill skapa nytt! Har någon hört talas om någon som blev känd för att ha stoppat utvecklingen?

Nä nu ska jag sova. Go Obama!


ORKA?

Nej egentligen inte...
Men känner ett tryck från allmänheten att det bara MÅSTE komma ett nytt inlägg.

Har jobbat för lite nu senaste tiden så jag har inte haft några funderingar.

Men kom att tänka på en sak vid frukostbordet häromdagen. Det här med mjölk... Varför dricker vi så mycket mjölk?
Jag menar, varför kan vi inte lika gärna dricka juice eller läsk eller något sånt? Kom fan inte och säg nu att vi dricker det för att det är nyttigare än dessa två saker. För det vet jag, att det är INTE anledningen. Vi tycker ju att det är godare. Åtminstonde de flesta av oss. Har vi någon infödd instinkt från när vi var småkryp och fick mjölk från våra kära mödrar?
Eller är det så jävla gott? Satt där och verkligen försökte känna efter hur gott det var. Och visst mjölk är underbart gott men är det så jävla speciellt att alla dricker minst en halvliter var per dag bara för att det är gott?
Tänk om alla skulle dricka ett glas cola till nästan varje måltid varje dag? Alla skulle ju tycka att det vore skitkonstigt.
Och JA jag vet att det här låter som funderingar från en fem-åring men jag kan inte låta blir att tänka på hur världen såg ut utan mjölk :)

Så med några välvalda ord avslutar jag detta inlägg:

Don't save the rain forrest, save the cows!RSS 2.0