Livets små funderingar

Är det bara jag som reagerar lite över reklamen för Becel pro active? ( Ni vet reklamen där ett medelålders par sitter och pratar om hur nått j'vla smör har fått ner hennes kolesterolvärde med 13%)

För det första... Vad fick det där paret att ens ställa upp på den där reklamen? Sprida ett budskap för att alla ska må så bra som de själva gör i sin trädgård där hemma? Kunna skryta med hemma i sitt radhuskvarter att de hade huvudrollen i en reklamfilm? Jag hade aldrig i h*elvete gått med på att göra en sån där skitreklam! Det är ju inte direkt någon reklam som kommer bli ihågkommen för sin geniala idé.
Det kan ju liksom inte ha behövts något marknadsföringssnille för att knäcka den där briljanta reklamen...
Sätta ett par i en trädgård och kvinnan får läsa två rader på ett papper som hon sedan ska läsa upp. Broadway nästa damen!
Efter att ha sett reklamen några gånger och kommit till det stadiet att man har kommit över det tragiska i reklamen och börjar se de små detaljerna. Kvinnan säger något med om att hon förut hade ett väldigt högt kolesterol-värde innan hon började äta Becel pro active.
Då kommer gubben in med sin enda kommentar under hela reklamen. Och det är inte något som "att vara eller inte vara, det är frågan". Inte ens ett "hasta la vista baby". Det enda han klämmer ur sig är ett " Mm" och nickar samtidigt lite försiktigt med huvudet.
ALLTSÅ KOM IGEN! Han framstår verkligen bara som jävligt desperat  efter att få säga något och bli det minsta uppmärksammad.  När jag la märke  till detta började jag asflabba!

Nu är jag inte heller målgruppen för denna reklamen. Har svårt att se att jag ska ha ett högt kolesterol-värde. Men skulle jag få högt kolesterol-värde tror jag inte  heller att byta smör räcker för att få ner det. Vad sägs om en rejäl promenad varje dag istället?

Önskar bara att jag fick träffa det där paret i verkligheten. Skulle faktiskt ha enormt svårt att hålla mig för skratt!

Keep up the good work reklamgubbar där ute! Fortsätt förgylla min vardag!


Happy today

Vem vill gå i skolan nu? Ingen... ingen!
Vem vill gå i skolan nu? Ingen ingen alls!
Ingen ingen alls! Ingen ingen alls!
För vem vill gå i skolan nu? Ingen ingen alls!

I Studenttiderna sjöng vi denna sång men istället för "skolan" sjöng man tvåan.
Sången grundar sig i den gamla klassikern "DooDaah" av The Cartoons.
Anledningen till denna sång är att jag fick sista lönen från Konsum idag. Eftersom det var sista så fick jag med semesterersättningen och hela klabbet!
Så i helgen ska jag bjuda älsklingen på middag!
Snacka om att mitt humör går hand i hand med min ekonomi. Känns som att en stor tyngd släpps från mina axlar när man slipper vända på varenda krona för att leva.

Har börjat slarva med min matvanor. Jag vet hur viktigt mathållningen är för hur man mår och ändå slarvar jag.Jag har börjat med att vänta med att äta frukost så att det blir lunch istället. Och nån gång har det blivit så att jag har struntat i middagen och ätit sent på kvällen istället. Skärpning!

Har insett att cykeln var ett onödigt inköp. Den är ju totalt värdelös! Den rullar jättedåligt så man får trampa konstant och hela tiden med lite motstånd.
I förrgår när jag cyklade bort till Jennie för att hjälpa henne att plugga matte så insåg jag detta. Det var lite uppför hela vägen dit å var helt slut när jag kom fram. Så när jag skulle jag åka hem tänkte jag att nu borde det ju gå lite lättare...
Inte då! Såklart hade orkanen Gudrun återuppstått och fanns där för att möta mig på vägen hem. Jag var sjukt jävla less när jag kom hem!

Men nu är det bara att vänta på kvällen och att min låga humor ska komma fram!
Håll er till tåls gott folk!


Saknad....

Idag gick jag igenom skolan för första gången sedan studentdagen.
Har nog aldrig varit ledsen på grund av skolan. Saknade den enormt mycket!
Man saknar att sitta i glaskorridoren vid skåpen och bara slappa och snacka om hur senaste provet gick eller titta ut över folket som gick ute.
Det är som att man insåg hur bra man hade det i skolan. Hur roligt man hade det och hur mycket vänner man träffade!
Bara det att gå till fiket och spela kort när man hade tråkigt eller sitta och skratta åt helgen som var eller planera den som kommer.

Nej nu äre poker istället!
Mä råkes!

Disturbia

Trodde jag älskade originalet men den här versionen slår verkligen allt!Våld löser ingenting....

Förutom när man ska byta fjädrar på bilen! Då är ren våld enda lösningen för ett lyckat resultat! Specialverktyg hit och specialverktyg dit... Det verktyget vi hade mest nytta av var en enkel kofot!

Har varit nere hos mor min på sydliga breddgrader i veckan (Närmare bestämt i närheten av Sola i Karlstad).
Stannade hos syrran i Bäsna en natt också och spelade mest Wii med Fredrik.
Visade väl vart skåpet skulle stå om man säger så ;-)
Är man en naturbegåvning så är man...

Har storstädning i lägenheten ikväll. Kan man kalla det storstädning när lägenhet är mindre än ett elefant-arsle?
Men nu har jag paus ;) Men nu är det bara att plocka ihop lite på köksbordet sen är det mesta klart :) Dammsuger imorgon.

Äh tillbaka till städningen. Sen ska jag sätta mig och jobba på skickligheten på tv-spelet.

Kommer kanske ett lite roligare inlägg framåt småtimmarna när man börjar bli lite trött...


Nattmackan

Har inte tagit nån nattmacka men det var det första och i princip enda ordet jag kom på nu som innehöll ordet natt.
För sanningen är att nog fan är det natt! Det märker man om inte annat på kvaliten på tv-programmen. vet inte när det är värst... nu eller vid ett-tiden på eftermiddagen imorgon?

Ikväll har varit en poker-kväll... Gick väldigt bra ett tag och så börjar man tänka att "fan jag är ju rätt grym på det här".
Av någon anledning är det alltid just vid den tidpunkten som man slutar bli bra. Man tappar liksom alltid.
Men det här reder vi upp imorgon ;)

Finns det något som är så roligt som att driva med folk och vara skadeglad? 
Kände mig extremt när jag asgarvade åt en kommentar till en artikel på aftonbladet.se ikväll. 
En liten pojke hade fått en låtsastatuering på en utlandsresa. Saken var den att den där tatueringen inte gick ur ritkigt och nu såg det ut som att någon hade rispat in bart simpson med en kriv på underarmen. Det fanns en enda kommentar till den artikeln "Otur grabben.... hahaha".
Självklart tycker jag synd om pojken men kunde inte låta bli att skratta åt kommentaren :D

Och till slut en uppmaning...
Läs bloggen oftare och få fler att läsa den! Jag behöver all hjälp jag kan få för att nå mitt mål att ta mig förbi Alex Shulman! För att sätta det i ett sammanhang så att alla förstår hur långt efter jag ligger...

Om Alex shulman är en kenyan på 3000 meter hinder så kan man väl säga att jag är hindret som han hoppar över varje varv han tar...


HJÄLP MIG ATT SLIPPA VARA HINDRET OCH ÅTMINDSTONE FÅ VARA EN HARE!Slut på kreativitet..

Hitta små speciella guldkorn i vardagen som förgyller den.

För mig har jag alltid mitt guldkorn Mikaela <3

RSS 2.0