Teater

Kände att jag var tvungen att balansera upp vuxenmätaren efter mitt köp av xbox 360 så ikväll har jag varit på teater! Såg en enmansteater med Morgan Alling. Han spelade 40 olika roller ensam!
Pjäsen handlade om att han var en kille som hette Sam som arbetade med att ta emot bokningar på en restaurang. Samtidigt gjorde Morgan alla röster som han pratade med. Det var längesen jag skrattade så mycket!

Imorrn är det jobb igen. Så ikväll måste man lägga sig tidigt tyvärr. Hade en maratonnatt igår där jag spelade en hel del tv-spel. Snacka om att man känner sig misslyckad dagen efter såna kvällar. Jag vet att så skulle jag ha det rätt ofta om jag inte hade haft ett jobb. Tur att så inte är fallet!

Nej nu ska jag sussa tänkte jag.

Längtar efter att slippa sova ensam <3You don't mess with the Johan ;-)

Jag kan inte släppa det där ordet. Hade ett kort samtal med storasyster Marias blivande(?) man Fredrik tidigare ikväll.
Det första han sa var "Hej prylbög". Han syftade förstås på mitt köp av xbox 360.
HAN kallar MIG prylbög?


HAN som alltid har bytt upp sig till den värsta mobilen.
HAN som köpte en likadan mobil som jag hade en månad efter mig när jag väl var först med att köpa den värsta mobilen.
HAN som planerar att köpa en projektor och nytt hemmabiosystem.

Jo just ja, det var jag som var prylbögen...


Jag kunde inte låta bli att utnyttja den här situationen :-)
Det är liksom straff mot öppet mål...


Och slutligen INGEN KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK!
Har ni missat "Vem kan slå Filip och Fredrik?" har ni missat ett riktigt bra program!


Längtar efter myshelgen! <3


Xbox 360?

Jag är på vippen till att åka upp på onoff och köpa hem xbox 360... Det enda som hindrar mig är att jag funderar på om jag ska chippa det eller om jag ska köpa orginal-spel. NHL 09 SKA JAG HA!

Ni vet  när man står utanför en berg-och-dalbana för första gången och funderar på om man ska åka? Där är jag ungefär nu. Man vet att man kommer få en sjuhelvetes åktur om man bara hoppar på men samtidigt vet man att det kan bli fel och så får man gå och ångra sig i efterhand för att man inte sparade sina pengar...

En epidemi har startat

Så har jag blivit sjuk också :( Ligger hemma med ont i halsen, med en näsa som mer känns som Niagarafallen och ett betongblock liggandes över huvudet.

Hade riktigt kul i Tandsbyn i helgen! Mycket trevligt folk som man inte har träffat på länge.

Längtar efter lönen! Är nästan sugen på att köpa xbox 360 bara för att få NHL 2009. Det verkar vara helt enkelt överjävligt.
Dock känns det som att man skulle kunna lägga dom pengarna på något bättre. Men kommer inte på något bättre just nu men jag hoppas på att jag kommer på något bättre fram emot 15 oktober när lönen kommer...

Nu ska jag lägga mig och vila.
Om några timmar kommer väl älsklingen hem så man får bli lite omhändertagen :)
Då blir det massa kramar! Det är ungeför vad jag orkar med idag.

Dagens tv-tips är "I ditt ansikte" med Magnus Betner på kanal 5. Ett riktigt roligt program!

Alla har vi våra brister men jag älskar dig trots det Mikaela! <3politik=smutskastning?

Regeringen har lagt en ny budget idag. Så nu sitter jag och kollar på när olika politiker debatterar om den.
Jag är glad att jag inte behöver rösta än. Hur lätt är det att rösta när moderaterna säger att dom sjävla har rätt och att vänsterblocket har fel och när vänsterblocket säger att dom själva har rätt och att alliansen har helt fel. Hur ska man veta vem som talar sanning och vem som är helt ute och cyklar? Hur ska jag kunna rösta på något av två block som båda ligger på dagisnivå?

Sitter och tittar på först Anders Borg (m) som talar om hur mycket alla kommer tjäna på den nya budgeten och hur lätt vi kommer klara lågkonjunkturen. Efter det babblar han om hur bra de själva har klarat målen som sossarna aldrig klarade av. Sedan kommer Thomas Östros från sossarna, har inte stenkoll på vad han var för minister men har fattat det som att han är ekonomernas svar på Tiger Woods. Han kan sin grej helt enkelt. Istället för att använda sig av den kunskapen så lägger han sig på dagisnivå... "Anders Borg har gjort det sämre för alla och är Djävulen själv".
Som tredje talesman kommer en centerpartist som är lite så där lagom flummig och inte har några direkta åsikter....

Man kanske skulle läsa politik så att man kan lära sig lite från någon som är oberoende. För alla som kan något om politik som jag har pratat med förespråkar ju endast det parti som de själva röstar på.

Och så kommer en kristdemokrat och säger exakt det jag vill höra "Alliansen förespråkar budgeten och hur mycket bättre den gör det för alla, oppositionen klagar och säger att alliansen endast gynnar de rika och allt blir ett munhuggande som knappast leder någonstans"

KD here I come! Eller?


Willys

Har avklarat mina första två dagar på willys. Känns riktigt bra! Trevlig personal och mycket kunder hela tiden så det finns att göra. Tror jag kommer stortrivas där. Allt är  så mycket mer strukturerat och allt sker i så mycket högre tempo än
Har redan blivit så att man pratar lite mer mer vissa. Satt mitt emot en tjej i kassan idag som jag tyckte att jag kände igen. Jag hade sett henne nånstans... Satt och funderade för mig själv ett tag medans vi pratade när hon sa "Du har gått på wargen va?"
Då visste jag direkt. Vi hade haft våra skåp typ 10 meter ifrån varandra sista året på gymnasiet. Så det blev att vi pratade lite om gymnasietiden och mindes tillbaka :) Längtar faktiskt tillbaka till Willys igen!

Men ikväll äre fotboll! GO SWEDEN!


Jag älskar dig Mikaela!
Älskar att somna bredvid dig varje natt <3

Nya kunskaper

Sitter man i kassan så jävla mycket som jag har gjort denna vecka måste man underhålla sin hjärna för att inte uttråkas till döds. Jag kan i princip räkna ut inom en felmarginal på ett tiotalkronor hur mycket en kund kommer att handla för bara genom att se på vagnen. Man kan liksom se på mängden och sen vet man vilka varor som är dyrare än 30  spänn.

Vet dock inte i vilket sammanhang jag kommer ha nytta av detta i framtiden. Så är det i och för sig med större delen av min skoltid också så det ska nog lösa sig ;-)


Min reklamkampanj av bloggen lyckades! I en dag.... Den dagen som jag sa till massa folk att jag hade blogg ökade min läsarstatistik med det tredubbla! För nästa dag gå ner igen... Man har iaf 3 läsare fler i snitt nu :-)
Måste testa nya vägar till framgång...


Mikaela forever <3

Små tankar...

När man går runt en hel dag på jobbet och inte har ett skit att göra blir det lätt så att tankarna far iväg.
Allt började i duschen när jag med gott samvete tog en lång dusch i uppåt en halvtimme. Jag började fundera på att vi svenskar är fan allt bra bortskämda vi. Jag står där och njuter i vatten som skulle kunna gå till dricksvatten i Afrika eller något liknande. Tankarna gick vidare till sjukvården. Jag tycker inte att svenskar gör annat än att klaga på dagens sjukvård. Vi har världens kanske bästa sjukvård och ändå klagar vi på den? För långa väntetider, för lite folk, finns på för få orter, för inkompetent personal.
SNÄLLA GE ER! Vi har blivit för bortskämda med bra sjukvård så vi har helt enkelt vant oss och vill ha mer. Försök uppskatta det vi har. En månad i Afrika och jag tror att alla sulle uppskatta Sverige mer.
Från det gick det vidare till hela vårt samhälle (som ni märker var det en rätt lång dusch).  Om vi kunde leva med någorlunda lägre standard i ett par år (förslagsvis på samma nivå som låt oss säga Turkiet) så är jag säker på att staten skulle kunna spara in en himla massa pengar och kanske betala tillbaka lite på stadsskulden. Nu täner säkert många att "så enkelt är det ju inte". Nej klart så fan att det inte är så enkelt men om alla kunde sluta klaga och uppskatta allt vi får så skulle vi kunna bygga upp ett mycket bättre Sverige!

Under dagen fanns det där liksom kvar i min hjärna. Varför gör vi inte mer för en rättvisare värld?
Varför kan inte alla skänka en hundring till välgörenhet vare månad?
Sedan kom jag på att det finns ju faktiskt en...hur säger jag det här utan att låta som en rasist... grupp människor som gör detta varje månad. Muslimerna! Ja de är faktiskt inte endast en grupp terrorister som en stor del av världen tror.
Enligt Koranen skall alla muslimer skänka en tiondel av det som de tjänar varje månad till något gott.
Är inte det bra så säg?!

Säger inte att jag är bättre än alla andra men det är ju iaf en tanke :)

Under detta resonemang började jag även fundera över svenskars syn på invandrarfientlighet. Läste en artikel här om dagen som handlade om att någon hade en svensk flagga hängandes över balkongen. Tydligen fanns det flera invandrare som tyckte att detta var rasistiskt... Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Sen när blev svenska flaggan en rasistisk symbol? Låt oss alla vara stolt över vårat land och varifrån vi är födda. Se på USA. Där är man verkligen stolt över sin fana och ser den som något att arbeta för.

Lät jag som en rasist nu?
Frågar ni en svensk? Japp
Frågar ni en amerikan? Nej

Jag är absolut ingen rasist men däremot är jag enormt stolt över vårt land och över allt vi har. All natur vi har och hur bra ställt vi har det. Tänk bara att kunna gå och köpa en pizza utan att ens tänka vilken lyx det egentligen är?


Signing out...
  

????

Vad är det för fel? Jag kunde inte somna förrän halv tre igår. Idag får jag knappt i mig nån mat.
Vad är det som påverkar mig? Jag brukar alltid fika i mängder på jobbet, idag drack jag ett glas vatten. Har precis värmt spagetti och köttfärssås som jag brukar kunna äta hur mycket som hellst av. Nu känner jag inte ens någon lust att gå och hämta maten.
Känner att det börjar sätta sig på humöret. Hur ska man klara att jobba till åtta ikväll utan att bryta ihop?

Känner mig så bortgjord...RSS 2.0