Eroz Ramazzotti?!

När f*n hände det här? Jag sitter här och lyssnar på Eroz Ramazzottis greatest hits. Och njuter mer än jag har gjort på länge av musik! Jag fattar inte ett ord han sjunger men trots detta sitter jag helt trollbunden och ryser.
Herregud vilken röst karln har! Hur svårt ska han ha att få tjejer egentligen?! Skulle offra min egen arm för att kunna sjunga som han gör.

Okej nu är jag rädd för mig själv... Jag sitter och hyllar en man som egentligen var känd före min tid och för en heeeeeeelt annan målgrupp. Det är min mamma och hennes mamma (min mormor om det var någon som inte listade ut det) som ska älska denna man. Jag vet att åtmindstone min mor tycker om Ramazzottis musik så man får väl skylla på generna eller uppfostran eller något?
Men det är ju inte så att jag gillar att lyssna på det här. JAG ÄLSKAR DET! Jag kan inte slita mig härifrån och då har det f*n i mig gått för långt!

Nog om det här nu!
Jag har haft en av de bästa kvällarna på länge och tänker lyssns klart på det här albumet som en skön avslutning på det hela.
Men sen försvinner det från datorn!
Eller åtmindstone bort från spellistan.
Okej jag ska försöka att inte lyssna på hela albumet i sträck igen.
Eller så står jag bara upp och erkänner att jag älskar mannen...Slut på latheten!

Nu är det dags att ta tag i det här! Slut på att bara gå runt och tro att kroppen och konditionen blir så där härligt tränad av sig själv. Slut på att bara köpa massa skitmat och inbilla sig själv att man mår bra av det.

Igår var första gången man gick på gymmet sedan sisådär en månad innan studenten. Det gick väl som planerat och känner idag att jag verkligen mår bra av det! Känslan i kroppen idag är väl mest smärta men jag har ända saknat den här känslan.
Känns enormt motiverande att börja träna igen och imorrn kör jag igen!

Och snart drar jag iväg på road trip! Resan påbörjas med en resa till mormor för att sedan fortsättas mot en mellanlandning i Sveg hos pappsen i några dagar. Därefter fortsätts bilfärden mot Bäsna och ett besök hos syster med familj. Busa lite med grabbarna och ta hand om systra mi.
Slutmålet blir mamma. Där planerar jag att göra så lite så möjligt på så mycket tid som det bara går. Det är ju trots att vinter så det finns ingen målning dom kan sätta mig på ;-) ser fram emot massiva mängder filkaka och havrekaka! Självklart kommer jag sköta min träning där nere också för att på så sätt kunna äta ännu mer kakor med gott samvete.

Kände att det här blev ett enormt tråkigt inlägg men man kommer inte på så mycket när man bara sitter hemma en dag som denna...

Måste ta tillfället i akt

Utmanade min käre svåger att löpa Östersund Marathon med/mot mig. Hoppades innerligt på att äntligen få slå en forntida friidrottsstjärna i idrott. Och vad blir svaret?
Först till det viktigaste. HAN BANGAR!  Trodde verkligen att jag skulle få chansen att en gång för alla visa vart skåpet ska stå. Förstår dock det du säger om att du är en sprinter eftersom dina löprundor ligger på 2-4 km per gång. Ingenting mot mina kenyanrundor!

Finns dock mer att påpeka som jag ska presentera i en fin liten lista här.

  • Du skriver ett inlägg helt utan avsändare. Trodde du var så pass tekniskt begåvad att du visste hur man skrev in avsändare.
  • En minut senare inser du ditt misstag och försöker då förklara att det ju faktiskt var du som skrev det senaste inlägget. För jag skulle ju ALDRIG kunna lista ut detta själv! Du har nu gått från tekniskt inkompetent till en total jubelåsna.
  • MEN! Du har visat dina utomordentliga kunskaper i det kända begreppet "Googla". Du kunde på helt egen hand googla fram hur långt ett marathon är. Det var duktigt av dig Fredrik lille :-) Pontus har lärt dig någonting iaf.

Jag är inte bara jävligt snygg, jag är en hejare på att jävlas också :-)

Happy person :)

Livet leker just nu! Hade en helt otrolig kväll i lördags med massa härligt folk! Tack för den allihopa!
Och gårdagen fortsatte i samma stil. Har inte haft en så bra helg på länge.
Nu ska jag verkligen ta tag i min träning. Har verkligen perfekta förutsättningar.

  • Har en personlig tränare i Tommy.
  • Har en träningskompis i Jessica
  • Har blivit utmanad av Robban på jobbet att springa Östersund Maraton i sommar så har även ett mål att sikta mot.
Nu ska jag åka till jobbet och driva in lite pengar!

Hare bra så får vi se om jag har någon rolig fundering från jobbet att berätta om ikväll!

Människohjärnan - En fantastisk men väldigt underlig apparat

Här kommer en sån här klassisk sak som blir väldigt intressant att tänka på medans man tar betalt av små gulliga pensionärer på en tisdag morgon.
Jämt när jag jobbar så sitter jag alltid och smånynnar på olika låtar jag får på hjärnan. Och det är ALLTID den sista låten man lyssnade på i bilen på vägen till jobbet.
I morse var det den gamla sommarplågan "Follow me" med Uncle Cracker. Ett helt ok låtval för denna dag. Jag har haft värre kan jag ju säga. Efter ett tag idag började helt omotiverat sjunga på "Bumbibjörnana" för mig själv. Då börjar man fan fundera.
Saker som litteraturhistoria och gymnasiematten som man borde kunna, sånt kommer man ihåg väldigt väldigt lite av.
Då har man ändå gått i skolan fem dagar i veckan i 12 år. Borde det inte sitta som berget?
Men nej då. Däremot Bumbibjörnslåten, den kan man verkligen utantill. Hur kan detta komma sig?

Vissa säger att det man vill lära sig, det lär man sig. Tro mig! Lära mig hela texten till Bumbibjörnarna var inget jag ville lära mig.
Jag och Christina pratade om det där och det är fan i mig otroligt. Finns ingen förklaring.
Men sen tvingade jag mig att få "Summer of 69" av Bryan Adams och kände mig helt plötslig lite mer mogen.

Nu ska jag hem till Viktor på middag och umgås med honom så mycket som möjligt innan han åker :-(
Sen blir det till att stå där med näsduken och vinka av honom och efter det ska jag väl försöka trösta mig själv med lite film på kvällen ;-)

Ibland räcker man helt enkelt inte till....

Känner att humöret är på topp hela dagarna nu och skrattar mig igenom mina arbetsdagar på Willys. Känns bara som att livet har börjat ordna upp sig till det jag vill att det ska vara!
Men läste precis min systers blogg och det är inte annat än att humöret lätt svänger.
Hon som alltid fanns där och skyddade mig när mamma blev arg när jag var liten. Hon som tältade med mig ute på gården första gången. Hon som alltid pysslade ihop små lekar när jag hade tråkigt. Hon som jag har stått och rullat så många negerbollar (ja det heter faktiskt så) med i mitt liv.
Och nu när det är hon som behöver någon som tar hand om henne sitter jag här 40 mil bort och vet inte vad jag ska göra. Jag kan absolut ingenting om magproblem och jag vet inte alls hur jag ska visa hur mycket jag bryr mig!
Jag önskar att jag bara fanns där och visade hur mycket hon har betytt för mig genom åren!
Men jag vet att du kommer läsa det här syrran! Jag sitter här med gråten i halsen och känner att tårarna börjar rinna för att jag inte har funnits där mer för dig under dina svåra tider som du har funnits där för mig.
Jag skäms verkligen för det men ska försöka visa mer hur mycket jag tänker på dig.

Jag älskar dig! Jag hoppas verkligen att magen blir bättre snart och lovar att komma ner och hälsa på så fort jag kan!???

Har nog inte velat kalla mig själv dum i huvudet många gånger men nu börjar jag allvarligt fundera på saken...
Sitter uppe halv tre på natten och lyssnar på ren speedad techno som man till slut blir helt galen av.
Inte det minsta trött. Och i de flesta låtar sjunger dom i stil med "Alvin and the chipmunks" på speed.
Just nu är denna låt i lurarna.
Tänk er att ni sitter i ett mörkt rum med bara en dataskärm som lyser och höra den där rösten sjunga. Man har ju blivit knäpp för mindre om man säger så.

Har idag varit till Strömsund och fått alla mina fördomar om den där hålan bekräftade.
Killar, det är inte coolt att gå runt i skoterjacka på byns gator och prata om hur snygg 240:n har blivit och om hur mycket brännvin man ska dricka i helgen! Ännu mer patetisk är ju tjejerna som bor på såna ställen som faktiskt vill vara i närheten av dessa "coolingar". Eftersom jag vill hålla denna blogg någorlunda rumsren tänker jag inte berätta hur jag kan tänka mig att en helg i Strömsund ser ut. Men jag kan väl sammanfatta det som så att det kanske inte är något som känns speceillt lockande för mig.

Testade ett nytt spel ikväll som jag blev helt fast för också. Tidsfördriv av denna sort skall dock inte ske denna tid på dagen(?). Nu ska tidsfördriv som att dejta John Blund eller räkna får utövas.

Oh de lady!

Är inne i en formtopp utan dess like rent prestationsmässigt känner jag! 
Spelade bowling idag och jag har då aldrig spelat så bra som jag gjorde idag. Fick tre-siffrigt alla tre serier och det har nog aldrig hänt förut :P sjukt kul hade jag iaf! Har aldrig haft så kul när jag har spelat bowling!
Sen var jag på världens flumhumör under hela tiden när vi spelade badminton på kvällen :) Spelade sjukt avslappnat och satte det mesta innan allt gick överstyr och jag bara tokgarvade åt det mesta.

Börjar bli en aning rastlös här hemma... 3 dagar utan jobb är rätt skönt men fortfarande sjukt frustrerande! Jag behöver aktiveras på dagarna nu! Ligga hemma en hel dag finns inte på världskartan. Förhoppningsvis blir det en resa till Strömsund imorrn för att på så sätt fördriva än mer tid :)

Åt middag med min kära syster på kvällen och lyckades nästan inviga henne i Facebooks fantastiska värld ;)

Är inne i världens flow känner jag där jag umgås med massa vänner hela dagarna! Äntligen börjar det hända lite i mitt liv!
Nu är det bara kvar att bestämma sig för vad man ska göra sen. Men det tar vi en annan gång. Nu känns sängen väldigt lockande!

Natti natti världen

Back in business

Har haft en viss... omotivation till att blogga ett tag nu. De flesta av er vet antagligen varför och vet ni inte är det fanimej dags att börjar prata mer :P


Tänker inte ventilera mitt hjärta här om ni tror det men kan väl säga som så att de senaste veckorna självklart har varit tunga...

MEN! Det här är inte rumba!
Nej men seriöst då... MEN det var inte anledningen till det här blogginlägget.
Läste en artikel i Aftonbladet som fick mig att bara tänka VAD I H*LVETE?!
6 miljoner svenskar kollade på antingen "På spåret","Let's dance" eller "Antikrundan" i fredags.
Det får mig bara att bli chockad över svenskarnas sätt att spendera en fredag kväll. Hemma framför tv:n?
Sitter jag hemma och tittar på Let's dance en fredag kväll ser jag det som ett personligt misslyckande av modell skitstor.
Ungefär som den där trummisen som hoppade av Beatles precis innan de blev stora.  Nått i den stilen....

För några dagar sedan så kollade jag in min sms-räknare på min gamla mobil (Ja mamma det finns faktiskt en sån).
Det var rätt slående siffror kan jag säga som gav mig en liten tankeställare.

36389 sms! På knappt 2,5 år.
Jag och viktor satte oss och räknade lite. Om man antar att man är vaken 15 timmar per dag så har jag skickat ett sms var 20:e minut. Först tyckte jag att det lät ju inte så mycket. Sen tänkte jag efter. Ett sms var 20:e minut i 2,5 års tid är rätt mycket! Särskillt med tanke på att jag har gått i skolan och jobbat större delen av den här tiden också. Då är det en skrämmande statistik.

Och om man antar att varje sms har tagit i snitt en halv minut att skriva så har jag skrivit sks konstant i två veckor av dessa 2,5 år :)

Ska man vara stolt eller skämmas?


Förresten är jag bilburen igen!


RSS 2.0