Sommar!

Har varit en tung helg där jag och Christina inte har fokuserat så mycket på omvärlden. Känns ändå som att det har fört oss ännu nämre varandra. Hade iaf en jättemysig kväll med hennes familj hemma hos mig i fredags!

Ibland känner man sig bara så enormt otillräcklig...

Älskar dig så oerhört mycket Christina!

Midsommar

Hade en härlig midsommarafton igår! Samlade lite vänner och grillade och drack gott hela kvällen!
Passade kvällen tll ära på att grilla oxfile och det blev perfekt! Förstår inte hur folk kan tycka att det är en utmaning att grilla?
Kvällen gick i en lagom takt och Johan satt med en öl i handen under hela kvällen.
Och vi hann till och med spela lite brännboll och fotboll under kvällen.
Sen kom tolvslaget. Då får Johan och Viktor en ide att det är dags att bli mer än stadigt salongsberusade.
Och här sitter jag med en halv liter likör 43 och 12 öl mindre... Utbytt mot en hel dag bortsoven och en redig huvudvärk.

Känns på något sätt att gårdagskvällen var värd den här baksmällan!

Vägra GB!

Har bestämt mig för att inte köpa en enda glass från GB i sommar. De har chockhöjt priserna till nivåer som fan inte är humana!

Tex en sandwich kostar 14 kronor i butiken. Under hela mitt liv har då en sån kostat 10 spänn och inte ett öre mer!
Det är en höjning på 40%!
Och det är inte bara den som är dyrare! Varenda glassjävel om lilla piggelin har ju blivit dyrare.
Och det här maktmissbruket tänker då fan inte jag gå med på! Blir fan inte gb-glassar för mig i sommar om det inte absolut krisar och det inte finns andra glassar och det är extremt varmt!


Ääh fy fan är för trött för de här..

Ledig idag!

Efter en vecka där vi hade nyöppning på willys och jag kom upp i uppskattningsvis 60 timmars arbetstid har jag nu tid och ork att skriva igen.
Vi fick till och med order av chefen att inte jobba över mer. Men det har varit roligt även om man har varit bra slut på kvällarna!
Men nu är det öppnat och klart och jag kan gå tillbaka till att bara jobba över lite.

Så nu sitter jag och Christina hemma och bara njuter av ledigheten. Men hon börjar klockan 15.00 idag så jag har det ändå bättre ;-)

Känns som en väldigt annorlunda sommar denna sommar. Jag blir inte bara 20 år (en tvåa i början! Det är en stor grej för en liten tonåring det) utan jag ska dessutom ha min första betalda semester. Tyvärr bara 2 veckor. Men trots den korta tiden så ska det fanimig planeras! Såg först ut att bli Skara Sommarland med Syrran med familj. Men sen såg inte det ut att bli av så då blev det lite stopp i maskineriet. Men så under en jättemysig middag i lördags kom jag och Christina på att vi ville utomlands i sommar. Så nu har vi bokat resa och allting. En vecka i Bulgarien blir det. Hittade ett jättemysigt hotell som vi fastnade för.

Har upptäckt ett roligt fenomen på jobbet. Jag har alltid tyckt att folk är väldigt bra på att vara i vägen när man ska plocka in varor i hyllorna. Sen var jag och Christina och handlade för några dagar sen och då insåg jag det. när man har den röda skjortan på sig så blir man Moses han själv. På samma sätt som vattnet delade på sig för honom så flyttar sig kunderna för mig. När man är civilklädd, DÅ är varenda jävel ivägen!
Så nu är jag inte längre lika ond på kunderna som är i vägen. Jag menar, alla kan ju inte vara troende på mannen i rött?

RSS 2.0