Ledig idag!

Efter en vecka där vi hade nyöppning på willys och jag kom upp i uppskattningsvis 60 timmars arbetstid har jag nu tid och ork att skriva igen.
Vi fick till och med order av chefen att inte jobba över mer. Men det har varit roligt även om man har varit bra slut på kvällarna!
Men nu är det öppnat och klart och jag kan gå tillbaka till att bara jobba över lite.

Så nu sitter jag och Christina hemma och bara njuter av ledigheten. Men hon börjar klockan 15.00 idag så jag har det ändå bättre ;-)

Känns som en väldigt annorlunda sommar denna sommar. Jag blir inte bara 20 år (en tvåa i början! Det är en stor grej för en liten tonåring det) utan jag ska dessutom ha min första betalda semester. Tyvärr bara 2 veckor. Men trots den korta tiden så ska det fanimig planeras! Såg först ut att bli Skara Sommarland med Syrran med familj. Men sen såg inte det ut att bli av så då blev det lite stopp i maskineriet. Men så under en jättemysig middag i lördags kom jag och Christina på att vi ville utomlands i sommar. Så nu har vi bokat resa och allting. En vecka i Bulgarien blir det. Hittade ett jättemysigt hotell som vi fastnade för.

Har upptäckt ett roligt fenomen på jobbet. Jag har alltid tyckt att folk är väldigt bra på att vara i vägen när man ska plocka in varor i hyllorna. Sen var jag och Christina och handlade för några dagar sen och då insåg jag det. när man har den röda skjortan på sig så blir man Moses han själv. På samma sätt som vattnet delade på sig för honom så flyttar sig kunderna för mig. När man är civilklädd, DÅ är varenda jävel ivägen!
Så nu är jag inte längre lika ond på kunderna som är i vägen. Jag menar, alla kan ju inte vara troende på mannen i rött?

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh, det med resan lät inte alls dumt!

vi ses där !!

2009-06-03 @ 20:10:44
URL: http://idamariakarolinaboye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0