En semester med två ansikten.

I fredags fick jag semester! Väldigt skönt, speciellt eftersom det bär av utomlands i två veckor på onsdag!
Men när jag hade slutat kollade jag mobilen som jag alltid gör direkt när jag slutar för dagan. Jag hade ett missat samtal från pappa klockan 12.25.

Jag visste direkt vad det handlade om eftersom han i vanliga fall alltid ringer efter åtta på kvällarna. Så jag åkte hem och satte mig på balkongen i solen och slappnade av innan jag ringde upp honom igen. Min faster hade gått bort under morgonen. Efter beskedet i tisdags så hade jag ställt in mig på det här beskedet hela veckan. Jag blev trots det chockad och satt bara och stirrade rakt fram efter samtalet.

Ing-marie som hon hette har alltid haft ett speciellt band till mig under hela min uppväxt och skämt bort mig med både kärlek och presenter. Jag tror inte jag har förstått det riktigt än och det kommer nog ta ett bra tag innan dess.
Jag kommer alltid komma ihåg alla somrarna på Sandnäset. När man var där och badade under dagarna eller hjälpte pappa med alla renoveringarna han höll på med där. Sedan hade alltid Ing-marie stått i flera timmar och lagat någon god mat till oss. Kvällarna avslutades ALLTID med kortspelet 500. Vi psleade 500 varje dag jag var där i 10 år iaf och det var alltid lika roligt.

Det har känts välidgt konstigt de här dagarna men jag har ändå kunnat njuta av semestern och inte varit deppig hela dagarna.
Jag har också läst min systers bok om hennes avlidna dotter i helgen. Det har varit väldigt jobbigt så jag har läst den i etapper men det har ändå varit oerhört intressant läsa om alla händelser och se hur de har tacklat alla hinder. Min mer utvärderande än så tänker jag vänta med tills jag ska prata med henne ikväll :)

Nu ska jag iaf göra mig iordning och gå ner på stan och köpa en väska till utlandsäventyret. Christina menar på att vi(hon) inte kommer klara oss på en stor och en lite mindre väska som vi redan har  :P

Ha de bra så kommer det lite roligare inlägg lite senare! Har inte velat skrivit i helgen innan jag fick skriva om allt det här!

...

Min käre far ringde för någon timme sen.
Min faster har varit dålig en längre tid. Så i helgen hade pappa åkt ner för att hälsa på henne. Efter att han hade åkt hem på söndag kväll hade hon drabbats av hjärtstillestånd. Det hade tagit en timme innan de hade fått igång hjärtat igen. Så nu ligger hon på sjukhus och är inte kontaktbar. Pappa hade läst på internet om det här och efter 24 timmar är chanserna små att hon ska komma tillbaka till ett normalt stadie igen och efter 72 timmar ser man chanserna som minimala att hon ens ska vakna upp igen. Nu har det gått ungefär 48 timmar...
Känns hemskt att jag antagligen inte kommer få träffa henne igen. Speciellt eftersom jag under ett par månader har tänkt åka ner till henne men inte har gjort det. Är nog någon slags rädsla att min bild av henne som en underbar och glad gammal kvinna ska förstöras som har gjort att jag inte har åkt ner. Vet inte riktigt vad jag ska känna.
Är så svårt att beskriva. Har suttit i en kvart nu utan att få fram ett ord för att beskriva det. Man blir så tom. jag vill liksom känna jättemycket och bara bryta ihop men på nått sätt är det bara tomt och hopplöst...
Hon såg alltid mig som sin lilla ögonsten och jag fick alltid preci vad jag ville när jag var där.

Nej nu kommer det inte fram nått mer...

Nu tänker jag nog sova

Byggare bob

Idag har jag lagt trall på balkongen. Det blev riktigt bra tycker jag nog :) Tog en eftermiddag/kväll med Christinas brorsa så fixade virke och sånt...
Det blev lite speciallösningar här och där mycket på grund av att det inte fick vara över 35 mm eftersom dom har satt dörren så lågt här.

Nu ska bara resten av balkongen inredas. Några förslag?
YEAY!

Bara en vecka kvar innan semester nu!

Har haft en bra helg! Utgång igår med några från jobbet och det var mycket trevligt :)

Imorrn ska jag lägga trall på balkongen. Lite problem bara att det hela får inte bli mer än 3,5 cm högt för då kommer jag inte kunna öppna dörren så jag har en liten utmaning framför mig där!
Men jag har iaf lite ideer om hur jag ska kunna lösa det så får vi se hur det blir :)

Nu ska jag se klart sista biten av "The perfect man" som går på tv:n ikväll. Total chick flick men ändå... behaglig att sitta och titta på en dag som den här :)


Luftens hjältar?

Vet inte om nån ens läser det jag skriver nu men äh vafan :)
Fick lite lust att återuppliva min skrivartalang igenn En stor anledning till att jag har slutat skriva är att förut när jag skrev en del satt jag ofta uppe på nätterna eftersom jag ganska ofta började ganska sent på dagarna.
Nu är det heeeeeeeeelt annorlunda... Nu är det upp 05.20 måndag till fredag och då blir det aldrig att man har de här stunderna för sig själv där man bara sitter och funderar lite.

Klart det vaar ett jävligt skönt liv man hade då också när man alltid gjorde bara det man kände för precis då men samtidigt känner jag ju att jag ändå har det mycket bättre nu.
Orkar inte riktigt skriva nå mer just nu. Som sagt ska jag upp 05.20 så  det är väl dax att krypa i säng.

Har för övrigt fått introt till Luftens hjältar på hjärnan. Sjukt irriterande!

Skriv om ni har läst det här så man vet om nån läser eller om det är helt onödigt. :)
RSS 2.0