Valborgsmässoafton

Ikväll är en kväll med flera ansikten.
För många månniskor är det en kväll där man samlar familj och vänner runt en brasa och ser på de vackra lågorna eller kollar på fyrverkerier på himmelen. En kväll där man firar in våren och har en myskväll tillsammans.
Jag kan tänka mig att just ikväll blev ett tillfälle för många att ta årets första grillkväll.

Sedan finns det ett HELT annat ansikte.
En kväll för mestadels ungdomar. Mestadels ungdomar under 18 år. Ett antal år därunder dessutom i många fall...
En kväll där alkoholen flödar och där man driver runt utomhus och träffar vänner och dricker sprit helt enkelt. Tro mig.
Been there done that! Tycker att det är lite tråkigt så här i efterhand att den här kvällen är så förknippad med ungdomsfylla. Men kan ju inte fördöma det eftersom jag själv har haft den synen.

Men ikväll är jag vuxen! Var hos Matilda och grillade och spelade kubb förut ikväll och gick hem vid halv nio. Nu sitter jagh är hemma och kollar på tv i morgonrocken. Gud så skönt det är!

Morgonrock är ett väldigt underskattat klädesplagg. Om det är kallt så värmer det mig på ett enormt bra sätt och en varm sommardag är det ett så pass luftigt klädesplagg att det vädrar mina varmare partier av kroppen.

Men nog skrivet nu. 

Imorgon bär det av till Stockholm med Christina på en liten minisemester. Ska bli riktigt skönt att åka iväg bara vi två och slappna av tillsammans!

Ha en bra valborgsmässoafton så syns vi en annan dag!

En bild säger mer än tusen ord

Knäppte några roliga bilder i samband med flytten förut som jag hittade på telefonen. Så tänkte att jag kunde dela med mig...Christina gjorde sitt bästa för att hjälpa mig och Martin och bygga IKEA-möbler. Det slutade med att hon kröp omkring bland tomma kartonger och det såg minst sagt roligt ut :DUnder flytten försökte vi att vara så effektiva som möjligt. Det gjorde att Sean inte fick speciellt mycket plats i bilen :DNånstans där inne gömmer han sig...Flyttdagen avslutades dock på ett minst sagt härligt sätt!

Here we go again!

Något försenat men här kommer mitt påskinlägg.
Orkar inte skriva vad smo hände men det var absolut bästa påsken på länge! Är nästan beredd att sträcka mig så långt att det var den bästa påsken någonsin!

Och här kommer de bästa bilderna från påskhelgen:
Grym påsk!Mys på sjönEn och annan hamburgare slank ner :)Och vår egen storfiskare var i farten!Bästaste Elin :)Tänk vad en hamburgare och en mamma kan göra!Är det livets stora frågor som diskuteras kanske?Den lilla gula fick slita hårt men oj så duktig du var! :)Tack alla för en helt underbar påskhelg!

Underbar kväll!

Kommer hem efter en extremt lång dag på jobbet. Helt utpumpad.
Det börjar med att på vägen hem får jag datorn såld så nu är ekonomin räddad för den här månaden.
När jag kommer hem sätter jag mig för att se andra halvlek av Barcelona-Bayern München i Champions League.
Barca leder med 4-0!! 4-0 mot ett av europas bästa lag är helt otroligt!!! Då var mitt humör högre än på väldigt väldigt länge!
Och nu fick jag en inbjudan att åka och sova hos Christina så det känns lockande minst sagt :)
Fan den här kvällen är den bästa på länge! ÅH nu är jag på bra humör!

Borde vara helt slut poch det är jag nog egentligen men med allt det här positiva som har hänt känns det som att jag kan hoppa och skutta i evigheter!


Två dagar till Särvsjön nu! LÄNGTAR!!!

Sista natten...

Sista natten i den här lägenheten innan flyttlasset går till min bostadsrätt. Känns som ett stort kliv att gå från hyresrätt till bostadsrätt. Men det är längesen något har känts så rätt som det här gör.

Det är nu jag tänkte skriva om alla minnen och alla intryck den här lägenheten har gett mig.
Men den harinte gett mig ett skit. Kommer inte ihåg något sånt här minne som verkligen har satt sig. Noll. Ingenting.

Visst den har varit billig och nära till skolan och sånt men den har aldrig känts som ett riktigt hem.
Var till lägenheten ikväll med första lasset. Känslan när jag för första gången öppnade lägenheten med egen nycketl var helt enorm. Fick bara ett underbart lyckorus i mig!
Tror att den kommer passa mig perfekt! Visst den är en bit ut men jag har ju bil så det är helt ok. Lite trixigare för Christina att komma och hälsa på mig men det ska vi nog kunna lösa ;)
Sen har jag ju Tommy som halvgranne så det känns toppen! Ska bli så grymmt kul att bara gå över till honom på kvällarna istället för att behöva planera in att man ska träffas.

Ne nu ska jag sussa så att det blir morgondag någon gång.

Godnatt lägenheten. För sista gången. MOAHAHA!

Packa är inte min grej...

Känner att min packning inte har den struktur jag önskade... Jag flyttar imorgon och hittills har jag packat... 1 kartong.
Fan en mamma eller en mormor som har en lite mer strukturerad tankegång vore ju inte helt fel att ha här just nu känner jag.

Men som jag brukar säga. Allt går med vilja och lite kraft :)
Det här löser sig!
Lämnar lägesrapport senare ikväll.

RSS 2.0